MENÜ
Cengiz YILDIZ
Cengiz YILDIZ
yildiz@hatayyildizgazetesi.com
Yazı 223 defa okundu.

15 TEMMUZ RUHU VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ…

“15 TEMMUZ” Milli Birlik Günümüzdür. Hamdolsun tam 8 yıl önce böyle  #MÜBAREKCUMA gününde zaferle neticelenen, aziz milletin iradesinin galip geldiği ve milli mücadele ruhunun, her daim dipdiri hafızalarda kazılı olduğu bir günü hep beraber yaşamıştık...

Şehit düşen tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum. 

Evet! Unutmadık ve Unutturmayacağız dediğimiz milletin kazandığı zafer günü. Sıradan bir gün olmadığını, o gün maalesef millete ve evlatlarına düşman güruhlarca, hain terör odakları tarafından, yüzlerce şehidimizi, evladımızı “Vatan, mukaddesat ve değerleri” uğruna toprağa verdiğimiz bir gün. 

O gün; aklını, ruhunu kiraya veren, yurtiçi ve yurtdışı şereften yoksun, bu memlekete aidiyeti olmayanların, bayrağa, devlete, vatana, millete, değerlerine düşmanlık yapanların, resmi-sivil-çocuk-genç-yaşlı-kadın-erkek-bebek demeksizin, acımasızca katliam yaptıkları kara bir gün..

Ama #15TEMMUZ ruhu o gün öyle bir tecelli etmiştir ki;  o terörle irtibatlı ve iltisaklı olanların tüm darbe teşebbüsleri, kalkışmaları milletin muhteşem sillesiyle, duruşuyla, mukavemetiyle tüm hesapları allak bullak olmuş ve tuzakları Allah’ın izniyle bozulmuştur. 

Bu “VATAN” öyle kutsal bir değer ki; aziz milletimizin tüm unsurları, her rengiyle, görüşüyle bir ve beraber olmayı becerebilmiş ve gereğini en güzel şekilde yerine getirmeyi başarabilmiştir. 

Zira “Sahipsiz Vatanın batması haktır, sen sahip olursan bu Vatan batmayacaktır” şiarıyla ve şuuruyla hareket edildiği müddetçe, şer güçlere ve destekçileri asla muvaffak olamayacaklardır. 

Fitne, fesat, kaos ortamı oluşturmak suretiyle, kardeşi kardeşe düşürmeye çalışanlara asla prim verilmemesi gereken, birlik ve beraberliğin diri tutulması gereken bir süreci yaşıyoruz. 

Zira hepimiz;

#BÜYÜKTÜRKİYE’YİZ.

Hepinizi hürmetle ve muhabbetle selamlıyorum…