MENÜ

Yenilik Partisi’nden Erken Seçim çağrısı Yapmaya Davet…

Yayınlanma Tarihi : 21.08.2024 21:17 Bu haber 256 defa okundu

Yenilik Partisi, Parti Sözcüsü Doç. Dr. Kemal Çiftçi Siyasal Partilere ve Sivil Toplum Örgütlerine Acil Seçim Çağrısını birlikte yapma davetinde bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Yenilik Partisi’nden Erken Seçim çağrısı Yapmaya Davet…

Yenilik Partisi, Parti Sözcüsü Çiftçi yaptığı açıklamada, siyasi partilere ve Sivil Toplum Örgütlerine gönderdikleri metin belgesinin de görselini paylaşarak, şu açıklamalarda bulundu; “Bilindiği üzere Yenilik Partisi Başkanlar Kurulu ve Egemenlik Meclisi, 13.08.2024 tarihinde olağanüstü bir toplantı gerçekleştirmiş ve 2 Eylül 2024 tarih, saat 15:00'te Ankara’nın Beştepe semtinde bulunan Saray'ın önüne gidilerek acil seçim çağrısı yapılması kararı almıştır.Yenilik Partisi’nden Erken Seçim çağrısı Yapmaya Davet…

Yapacağımız acil seçim çağrımıza, sevgili Türkiye’mizin hızla uçuruma doğru götürülüşünden büyük bir huzursuzluk duyan ve tek çıkış yolunun acil seçime gidilmesi olduğunu düşünen tüm yurttaşlarımızın ve acil seçim isteyen tüm muhalefet partilerinin destek vermelerini ve katılmalarını arzu ettiğimiz ifade edilmiştir.

Bu bağlamda Genel Başkanımız Sayın Öztürk Yılmaz, AKP ve Hüdapar dışında, Meclis içindeki ve dışındaki tüm siyasal parti genel başkanlarına ve sivil toplum kuruluşlarına mektup yazmış ve 2 Eylül 2024 tarih, saat 15:00'da Erdoğan’ın Beştepe’deki Sarayı'nın önünde acil seçim çağrımızı birlikte yapmak istediğimiz ifade edilmiştir.” 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol