MENÜ

Ağıralioğlu, Parti Kurma çalışmalarında Son Aşamaya Geldi

Yayınlanma Tarihi : 11.10.2024 12:54 Bu haber 169 defa okundu

Yavuz Ağıralioğlu, Milletimizin tümünün “benim” diyeceği, “benimseyeceği” bir siyasi partinin kuruluş hazırlıklarında son aşamaya geldiklerini açıkladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Ağıralioğlu, Parti Kurma çalışmalarında Son Aşamaya Geldi

Ağıralioğlu’nun yeni partisine, CHP, İYİ Parti ve bağımsız milletvekillerinin katılma talebinde bulunduğu iddia ediliyor. Ancak bu taleplere sıcak bakılmadığı belirtiliyor; Ağıralioğlu'nun partiyi sınırlı bir kadro ile başlatmayı tercih ettiği ifade ediliyor.Ağıralioğlu, Parti Kurma çalışmalarında Son Aşamaya Geldi

Yeni partinin Türkiye'deki siyasi dengeleri nasıl etkileyeceği merak ediliyor. Özellikle 2024 yılı içinde yaşanacak gelişmeler, Ağıralioğlu’nun girişiminin toplumda nasıl bir yankı uyandıracağını gösterecek. Yeni parti, milliyetçi ve muhafazakâr seçmenlerin ilgisini çekme potansiyeline sahip.

Ağıralioğlu, X'ten yaptığı açıklamada, “Akıl, Ahlâk ve Adalet” ile memleket ve millet mücadelesi verecek Liyakatli Şöhretsizler’in buluşmasına ev sahibi olarak bekleniyorsunuz!" ifadelerini kullandı. 

Dilekçesi 28 Ekim’de verilecek olan partinin ismi gizli tutulurken, gece mavisi ve beyaz renkler kullanılacağı öğrenilmişti. Partinin sloganı ise "Milletini koruyan, millet için, millet içinde siyaset" olacak.

Partinin, İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 40’tan fazla ilde teşkilat yapılanmasının hazır olduğu belirtiliyor.

Ağıralioğlu'nun konu hakkında bazı açıklamaları şu şekilde; "Milletimizin beklentilerine, itirazlarına ve ümitlerine ortak olarak yürüdüğümüz uzun yolculuğumuz, bir siyasi partinin kuruluşunu zorunlu kıldı. Attığımız her adımı düşünerek, planlayarak ve istişare halkamızı genişleterek atmaya gayret ettik, ediyoruz. Siyaset sahnesinde görünmek için değil “var olmak” için milletimizin tümünün “benim” diyeceği, “benimseyeceği” bir siyasi partinin kuruluş hazırlıklarında son aşamaya geldik."

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol