MENÜ

6 ŞUBAT’IN GÖZ ÖNÜNDE OLMAYAN KAHRAMANLARINA TEŞEKKÜR

Yayınlanma Tarihi : 16.10.2024 00:31 Bu haber 283 defa okundu

6 Şubat tarihinde 11 ilde yaşadığımız yüz yılın felaketinde depremin en ağır yaşandığı yıkılmış bir şehrin ulaşılamayan yollarında cansiperane çalışmaları ile şehrin adeta can damarı olan enerji iletiminde yaşanan yıkımın, tahribatın giderilmesi konusunda başarılı ekibi ile hizmet veren EnerjiSA Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. Koordinatörü M. Bekir Koca’ya yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı AFAD Hatay İl Müdürü Taner Bayındır tarafından Teşekkür belgesi verildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
6 ŞUBAT’IN GÖZ ÖNÜNDE OLMAYAN KAHRAMANLARINA TEŞEKKÜR

Depremin ilk günlerinde yıkılan, ağır hasar alan enerji iletim birimleri ve nakil hatları üzerinde şehre acil bir şekilde enerji verilmesi, can kurtarma ekiplerinin enerji ihtiyacının karşılanması konusunda insanüstü çaba sergileyen EnerjiSA Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. Koordinatörü M. Bekir Koca, deprem sonrasında da tüm Hatay il genelinde enerjiye ihtiyaç duyulan her noktaya gerek enerji nakil hatları ile gerek jeneratörler ile elektrik iletimini sağlayarak öncelikle çadırlarda yaşam mücadelesi veren vatandaşlara hizmet ulaştırdı. Şehrin geçici yaşam alanları ve ticaret alanlarını oluşturan Konteynerken ve Esnaf kentlerin elektrik iletimi konusunda yaşadığı sıkıntılara çözüm üreten Koca ve ekibi 6 Şubat tarihinden bu yana Hatay il genelinde vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyor.6 ŞUBAT’IN GÖZ ÖNÜNDE OLMAYAN KAHRAMANLARINA TEŞEKKÜR

Bizler de Hatay YILDIZ Gazetesi yayın ailesi olarak, Hatay’a hizmet eden başta AFAD İl Müdürümüz Taner Bayındır olmak üzere, her kıymetli bürokratımıza olduğu gibi Deprem sonrası şehrin inşasında ve ihyasında göz önünde olmayan, yaptığı çalışmalar sonucu AFAD İl Müdürü Bayındır tarafından teşekkür belgesi almayı sonuna kadar hak eden, İlimizin enerji koordinatörü M. Bekir Koca’ya teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol