MENÜ

Samandağ Belediyesi Geleneksel Mahalleler Arası Tahsin Demir Futbol Turnuvası Pazartesi Günü Başlıyor

Yayınlanma Tarihi : 26.07.2024 21:47 Bu haber 191 defa okundu

Yakın bir zamanda vefat eden geçmiş dönem Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin Demir'in adına düzenlenen Samandağ Belediyesi Geleneksel Mahalleler Arası Tahsin Demir Futbol Turnuvası başlıyor. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Samandağ Belediyesi Geleneksel Mahalleler Arası Tahsin Demir Futbol Turnuvası Pazartesi Günü Başlıyor

Gençlerimizin bir araya gelerek mahalleler arası dayanışma ve kaynaşmayı pekiştirmek, dostluk, birlik ve beraberlik içinde güzel bir dayanışmanın sürdürülmesini sağlamak amacıyla 29 Temmuz Pazartesi günü Samandağ İlçe Stadı’nda başlayacak turnuvada 28 takım mücadele edecek. 

Pazartesi günü saat 19:00’da gerçekleşecek Protokol Maçı ile başlayacak turnuvanın ilk maçı, protokol maçının ardından Tekebaşı Asi ve Deniz Mahallesi arasında oynanacak. 

Turnuva ile ilgili Samandağ Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “ Mahalleler arası dayanışma, dostluk, kardeşliğin pekişmesi ve gençlerimizi spora yönlendirmek amacıyla gerçekleştireceğimiz Mahalleler Arası Futbol Turnuvasını bu yıldan itibaren yakın zamanda kaybettiğimiz eğitimci, spor adamı, önceki dönem Belediye Başkan Yardımcımız Tahsin Demir anısına “Geleneksel Mahalleler Arası Tahsin Demir Futbol Turnuvası” olarak gerçekleştireceğiz. 29 Temmuz Pazartesi günü Samandağ İlçe Stadı’nda protokol maçı ile startını vereceğimiz turnuvamıza tüm halkımız davetlidir.  Centilmenlik, sevgi, saygı ve fair play içerisinde unutulmaz hatıralara sahne olan bir turnuva olmasını diliyor, tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz. ” İfadelerine yer verildi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol