MENÜ

HBB MUHARREM AYI VE ANA VATANA KATILIŞ DOLAYISIYLA AŞURE DAĞITTI

Yayınlanma Tarihi : 24.07.2024 23:34 Bu haber 194 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel Muharrem Ayı ve Hatay’ın ana vatana katılışının 85. yıl dönümü münasebetiyle il genelinde birlik, beraberlik, kardeşlik ve bereketin sembolü olan aşure dağıtımı yapıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
HBB MUHARREM AYI VE ANA VATANA KATILIŞ DOLAYISIYLA AŞURE DAĞITTI

HBB; İslam dünyasında önemli bir ay olarak kabul edilen Muharrem Ayı ve 23 Temmuz Hatay’ın Türkiye’ye katılışının 85. yıl dönümünün de aynı günlere denk gelmesiyle şehirde birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledi.HBB MUHARREM AYI VE ANA VATANA KATILIŞ DOLAYISIYLA AŞURE DAĞITTI

25.000 AŞURE DAĞITILDIHBB MUHARREM AYI VE ANA VATANA KATILIŞ DOLAYISIYLA AŞURE DAĞITTI

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, ibadethanelerde ve ana vatana katılış törenleri kapsamında HBB Yerleşkesi Amfi Tiyatro Alanı’nda gerçekleştirilen Hatay Medeniyetler Korosu Konseri'ne gelen vatandaşlara 25.000 aşure ikramı gerçekleştirdi.HBB MUHARREM AYI VE ANA VATANA KATILIŞ DOLAYISIYLA AŞURE DAĞITTI

Vatandaşlar, manevi duygulara hassasiyet gösterilmesinden ve tarihi mirasa sahip çıkılmasında dolayı HBB Başkanı Mehmet Öntürk’e teşekkürlerini iletti.

HBB yetkilileri bu vesileyle Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını dilerken Hatay'ın ana vatana katılışının 85. yıl dönümünü kutladıklarını aktardı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol